Ons team

Leonie Engelaar
Leonie EngelaarSportfysiotherapeut MSc, Musculoskeletaal Echografist MSc, Praktijkeigenaar.
In mijn functie als (sport)fysiotherapeut vind ik het van groot belang om niet alleen het symptoom te behandelen, maar op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten. Dit maakt het mogelijk om patiënten ook op lange termijn klachtenvrij te houden!

Lees meer over Leonie

Tom Hulkenberg
Tom HulkenbergAlgemeen fysiotherapeut, Musculoskeletale Revalidatie MSc i.o.
Ik ben ervan overtuigd dat door continu veranderende inzichten en kennis van de medische wetenschap, een fysiotherapeut niet stil kan blijven staan. Permanente bijscholing vind ik daarom erg belangrijk.

Lees meer over Tom

Veerle Kimman
Veerle KimmanAlgemeen fysiotherapeut, Musculoskeletale Revalidatie (Manuele Therapie) MSc i.o.
Als fysiotherapeut is mijn ambitie vooral met u samen te werken aan een optimaal resultaat. Uitvinden welke verbanden er getrokken kunnen worden om daar de juiste of passende therapie toe te passen. Daarbij kijk ik naar de gehele mens en heb ik uw zelfredzaamheid hoog in het vaandel staan.

Om mij nog verder te ontwikkelen binnen de manueel therapie en de sportfysiotherapie, ben ik gestart met de Master Musculoskeletale Revalidatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Lees meer over Veerle

Max Jansen
Max JansenAlgemeen fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut MSc i.o.

Lees meer over Max

Freek Jager
Freek Jager Algemeen fysiotherapeut

Lees meer over Freek

Gijs Heusinkveld
Gijs HeusinkveldAlgemeen fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut
Met mijn sterke hang naar topsport en ervaring in het trainen van sporters help ik anderen om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast is verder kijken dan de lokale pijnplek een aanpak die ik – net als mijn collega’s – altijd nastreef. Hiermee worden goede resultaten behaald in relatief korte tijd.

Lees hier meer over Gijs

Charlotte Braun
Charlotte BraunAlgemeen fysiotherapeut
Patty Bulten
Patty BultenPraktijkondersteuner