Ons team

Leonie Engelaar
Leonie EngelaarSportfysiotherapeut MSc, Musculoskeletaal Echografist MSc, Praktijkeigenaar.
In mijn functie als (sport)fysiotherapeut vind ik het van groot belang om niet alleen het symptoom te behandelen, maar op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten. Dit maakt het mogelijk om patiënten ook op lange termijn klachtenvrij te houden!

Lees meer over Leonie

Tom Hulkenberg
Tom HulkenbergAlgemeen fysiotherapeut, Musculoskeletale Revalidatie MSc i.o.
Ik ben ervan overtuigd dat door continu veranderende inzichten en kennis van de medische wetenschap, een fysiotherapeut niet stil kan blijven staan. Permanente bijscholing vind ik daarom erg belangrijk.

Lees meer over Tom

Veerle Kimman
Veerle KimmanAlgemeen fysiotherapeut, Musculoskeletale Revalidatie (Manuele Therapie) MSc i.o.
Als fysiotherapeut is mijn ambitie vooral met u samen te werken aan een optimaal resultaat. Uitvinden welke verbanden er getrokken kunnen worden om daar de juiste of passende therapie toe te passen. Daarbij kijk ik naar de gehele mens en heb ik uw zelfredzaamheid hoog in het vaandel staan.

Om mij nog verder te ontwikkelen binnen de manueel therapie en de sportfysiotherapie, ben ik gestart met de Master Musculoskeletale Revalidatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Lees meer over Veerle

Max Jansen
Max JansenAlgemeen fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut MSc i.o.
Sporters vakkundig behandelen bij blessures én zelf fanatiek sporten, dat zijn mijn passies. Ik kan mij dan ook goed verplaatsen in patiënten die snel en goed willen herstellen van een blessure. Vanuit onze praktijk ben ik samen met sportfysiotherapeuten Leonie Engelaar en Gijs Heusinkveld verantwoordelijk voor de fitheid van de spelers van De Graafschap Jeugdopleiding.

Lees meer over Max

Freek Jager
Freek Jager Algemeen fysiotherapeut, MSU-echografist
Mijn focus ligt op complexe peesproblematiek en wervelkolom-gerelateerde klachten. Ik verdiep mij in de nieuwste inzichten en pas moderne behandelmethoden toe – zoals shockwave therapie en EPTE – om pijnklachten te verminderen of te verhelpen.

Lees meer over Freek

Gijs Heusinkveld
Gijs HeusinkveldAlgemeen fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut
Met mijn sterke hang naar topsport en ervaring in het trainen van sporters help ik anderen om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast is verder kijken dan de lokale pijnplek een aanpak die ik – net als mijn collega’s – altijd nastreef. Hiermee worden goede resultaten behaald in relatief korte tijd.

Lees meer over Gijs

Charlotte Braun
Charlotte BraunAlgemeen fysiotherapeut
Als fysiotherapeut en CrossFit trainer combineer ik het beste uit twee werelden om patiënten verantwoord en snel te laten herstellen na een blessure of samen te werken aan klachtenvermindering.

Lees meer over Charlotte

Patty Bulten
Patty BultenPraktijkondersteuner
Binnen de praktijk neem ik veel werkzaamheden uit handen van mijn collega’s, zodat zij zich kunnen focussen op de onderzoeken en behandelingen. Mijn doel is dat patiënten zich welkom en gehoord voelen in de praktijk en dat mijn collega’s blij zijn met mijn inzet.

Lees meer over Patty

Janine PostPraktijkondersteuner
Bijdragen aan de gastvrijheid in onze praktijk, dat is mijn motto. Ook zorg ik ervoor dat de administratie op orde is en ben ik graag steun en toeverlaat voor mijn collega’s. Stilzitten is geen optie, het liefst ben ik de hele dag – met een glimlach op mijn gezicht – bezig.

Lees meer over Janine